Verhuur

De Stek is een uniek gebouw in Duiven.  We beschikken over een auditorium, een tuinkamer, een dansstudio, een ruime vergaderruimte en meerdere gesprekskamers. 

 

  • zeer diverse ruimtes

  • Bijeenkomsten van 2 tot 450 personen

  • Catering mogelijk, van koffie en thee tot een heerlijke lunch

  • Ruime, gratis parkeergelegenheid

  • Alle zalen hebben daglicht en zijn afsluitbaar

  • Gratis internet en Wi-Fi

  • Sfeervolle Huiskamer, ideaal te gebruiken als ontvangst- of afscheidsruimte

 

Neem hieronder alvast een kijkje voor een sfeerimpressie. Heb je vragen of wil je een offerte? Stuur ons een e-mail of bel ons op 0316 – 24 24 23.

Het Auditorium


Het Auditorium is met 600 vierkante meter de grootste zaal van De Stek. Creëer een eigen wereld voor je bijeenkomst; projecteer video’s of afbeeldingen op het grote scherm van maar liefst 4 bij 11 meter,  stel de gewenste sfeer in door de professionele licht- en geluidsinstallatie. Het Auditorium biedt je een digitaal decor om je gasten visueel onder te dompelen in je presentatie, bijeenkomst of beurs.
Sommige gelegenheden vragen juist om een meer ingetogen setting of hebben een intiem karakter. Ook dit kan in deze zaal, informeer naar de mogelijkheden.

De ruimte is zeer geschikt voor presentaties, beurzen, recepties, jaar-en ledenvergaderingen, theater (met zitplaatsen) en workshops.

Grootte: ongeveer 600m2
Capaciteit :  Theater of plenaire opstelling 450 personen
Voorzieningen: Bioscoopscherm van 4 bij 11 meter,  professionele licht- en geluidsinstallatie, verhoogd podium, verduistering mogelijk, mogelijkheid tot video registratie.

De Voorkamer


De Voorkamer is een ruime kamer aan de voorkant van het gebouw. Met 40 vierkante meter is het een ideale ruimte voor een vergadering, training of workshop.

Grootte: ongeveer 40m2
Capaciteit: 20 mensen
Voorzieningen: Beamer, scherm, flip-over, verrijdbaar beeldscherm

Studio 1


Studio 1 is een ruime danszaal en beschikt over een dansvloer en spiegels van vloer tot plafond.

Grootte: ongeveer 35 m2
Capaciteit : 30 personen.

Studio 2 en De Lounge


Studio 2 en de Lounge hebben veel daglicht en hebben een praktische indeling.  De ruimtes maken deel uit van het voormalige schoolgebouw en zijn zeer geschikt voor trainingen, workshops en informele bijeenkomsten.

Grootte: ongeveer 35 m2
Capaciteit : 30 personen in kring opstelling, 25 in blok opstelling, 20 in U-vorm opstelling.
Voorzieningen: Beamer en scherm, flip-over, verrijdbaar tv scherm om computer op aan te sluiten.